MailRisk kåret til beste nye sikkerhetsprodukt

20. september 2018 | Erlend Andreas Gjære

Det var en stor glede for oss å motta OSPA-prisen (Outstanding Security Performance Award) på Næringslivets Sikkerhetsråd sin sikkerhetskonferanse 20. september.

På bildet under ser vi tidligere justisminister Anders Anundsen gi oss det synlige beviset på at MailRisk er kåret til beste nye sikkerhetsprodukt i 2018.

OSPA-prisen er en uavhengig utmerkelse som anerkjenner bedrifter og individer som utfører sikkerhets- eller sikringsarbeid.

Juryen bestod av fagpersoner fra COWI, DnB, Norges Bank, SOS Security, NSO, DSS og NHO Service, og deres begrunnelse for å gi prisen til Secure Practice var som følger:

«MailRisk gir både ansatte og virksomheter en helt ny mulighet til å oppdage og respondere på målrettede trusler i epost. MailRisk er en kostnadseffektiv nødhjelpskanal for de minste virksomhetene, som gjerne mangler egne IT-folk å spørre.»

Vi er svært takknemlig for en meget inspirerende utmerkelse, og for alle positive ord fra både jurymedlemmer og konferansedeltakere. For oss som oppstartsbedrift er det naturligvis veldig verdifullt å få en slik uavhengig anerkjennelse av tjenesten vår.

Våre gratulasjoner går også til vinnere i de andre kategoriene, og til alle de andre meget verdige finalistene!

Se alle vinnerne her: Norway OSPAs 2018 announced (ekstern lenke)

 


‒ Sparer tid på sikkerhetshjelp

Se hvordan MailRisk sørger for effektiv bevisstgjøring og oppfølging av mistenkelig e-post blant ansatte i hele virksomheten.

Les om MailRisk hos Tussa →

MailRisk på 90 sekunder

Klikk her for å se en kort video om MailRisk

Se hvordan alle ansatte kan bidra til økt sikkerhet i virksomheten!

«MailRisk gir både ansatte og virksomheter en helt ny mulighet til å oppdage og respondere på målrettede trusler i e-post.»

Outstandig Security Performance Awards

Bli kjent med MailRisk →

Bli kjent med det beste nye sikkerhetsproduktet.

Utforsk våre produktsider, og be oss gjerne om en demo.

Gå til bloggen →