Gamification i sikkerhetsarbeidet

18. oktober 2018 | Erlend Andreas Gjære

Erlend Andreas Gjære holdt foredrag på Sikkerhetssymposiet i Bergen om hvordan såkalt "spillifisering" kan brukes til økt motivasjon og læringseffekt i samband med sikkerhetsarbeidet. Se video av hele foredraget her.

Foredraget tar utgangspunkt i at ansatte i ulik grad er motivert til å lære seg mer om sikkerhet, eller praktisere hva man har lært. Men også vi sikkerhetsfolk har noe å lære fra andre fagområder, inkludert spillbransjen.

Gamification er basert på kunnskap om menneskelig atferd og motivasjon, og omfatter en rekke teknikker som kan øke både engasjement og læringseffekt.

Foredraget viser hvordan gamification kan brukes i en profesjonell sammenheng, for å styrke virksomhetens sikkerhetskultur.

Se hele forelesningen i videoen over, og kontakt oss gjerne om du trenger en foredragsholder til ditt arrangement, eller ønsker å komme i gang med MailRisk eller en pilot med Svindelskolen!

 


‒ Sparer tid på sikkerhetshjelp

Se hvordan MailRisk sørger for effektiv bevisstgjøring og oppfølging av mistenkelig e-post blant ansatte i hele virksomheten.

Les om MailRisk hos Tussa →

MailRisk på 90 sekunder

Klikk her for å se en kort video om MailRisk

Se hvordan alle ansatte kan bidra til økt sikkerhet i virksomheten!

«MailRisk gir både ansatte og virksomheter en helt ny mulighet til å oppdage og respondere på målrettede trusler i e-post.»

Outstandig Security Performance Awards

Bli kjent med MailRisk →

Ønsker du å prøve MailRisk eller Svindelskolen?

Vi får dere i gang på bare noen minutter.

Gå til bloggen →