Et menneskelig sikkerhetsbudsjett

30. august 2018 | Erlend Andreas Gjære

For sikkerhet og folk generelt snakker vi om budsjett i form av tid, oppmerksomhet og innsats, og ikke penger. Her ser du hele foredraget som Erlend Andreas Gjære holdt på ISF Høstkonferansen.

Føler du at sikkerhetsbudsjettet er for lite? Bare spør kollegene dine, som ikke er ansatt for å jobbe med sikkerhet: I hvilken grad har de anledning til å prioritere sikker atferd, i møte med alle andre mål og oppgaver?

Det personlige sikkerhetsbudsjettet avgjør nemlig hvorvidt man gjør det lille ekstra for sikker praksis i hverdagen, eller om man i stedet velger en risikabel snarvei. Derfor avhenger vi av at flest mulig kommer i pluss!

Foredraget viser hvordan vi lager et sikkerhetsbudsjett, med praktiske eksempler på økning av plussiden og reduksjon av minussiden. 

Se hele foredraget i videoen over, og kontakt oss gjerne om du trenger en foredragsholder til ditt arrangement.

 


‒ Sparer tid på sikkerhetshjelp

Se hvordan MailRisk sørger for effektiv bevisstgjøring og oppfølging av mistenkelig e-post blant ansatte i hele virksomheten.

Les om MailRisk hos Tussa →

MailRisk på 90 sekunder

Klikk her for å se en kort video om MailRisk

Se hvordan alle ansatte kan bidra til økt sikkerhet i virksomheten!

«MailRisk gir både ansatte og virksomheter en helt ny mulighet til å oppdage og respondere på målrettede trusler i e-post.»

Outstandig Security Performance Awards

Bli kjent med MailRisk →

Gjør det enkelt for dine kolleger å bidra til sikkerhetsarbeidet.

MailRisk hjelper med trygg håndtering av mistenkelig e-post.

Gå til bloggen →